5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 17 reviews)
Excelent100%
Foarte bine0%
Mediu0%
Slab0%
Groaznic0%

Minunat!

Rated 5 out of 5
18.08.2023

După un sejur de 3 nopți petrecut în aceasta pensiune, mărturisesc faptul că, a reușit sa detroneze multe alte locatii pe care le consideram minunate. Deși maximul calității este atins doar de 5 steluțe, eu as oferi un număr infinit de stele. Stiți de ce? Pentru ca:

1. camerele sunt spațioase și decorate cu extrem de mult bun gust;

2. o curățenie exemplara;

3. Micul dejun diversificat, care include produse tradiționale

4. O gazda extrem de primitoare, atenta la detalii, deschisa și sociabilă,având atenția permanent îndreptată spre nevoile clientului.

Mulțumim echipei „Bucurie in Bucovina” pt contribuția avuta la petrecerea celui mai frumos concediu.

Cu respect,

Fam Dinu

Constanta

Simona Dinu

Excelent!

Rated 5 out of 5
20.07.2023

O pensiune foarte frumoasa, extrem de curata, iar gazdele de nota 10! O alegere excelenta pt un concediu în Bucovina!

Ada M

Superlativ

Rated 5 out of 5
06.06.2023

Totul a fost super. O locatie excelenta,chiar si pentru cei mai pretentiosi turisti. Acolo a fost ca acasa. Curatenie,liniste locatie excelenta. Mic dejun generos. Administratorul pensiunii Catalin un om de toata isprava. Felicitari pentru primirea excelenta!

Tanase Bogdan

Superb

Rated 5 out of 5
02.05.2023

Am petrecut 1 Mai la aceasta superba pensiune. Totul a fost excelent. Gazde primitoare, camera frumoasa si foarte curata, mancare foarte buna. Intr-un cuvant … excelent. Cu siguranta o sa revenim !

Constantin Gabriel

Paste in Bucovina

Rated 5 out of 5
19.04.2023

Am petrecut Pastele 2023 si a fost o experienta fabuloasa! Am fost primiti cu colac si sare impreuna cu palinca si afinata din zona, o traditie care inca se respecta in Bucovina. Gazdele sunt foarte primitoare si mereu la dispozitie in orice situatie. Locatia este aproape de cele mai importante manastiri din zona, camerele sunt sclipitor de curate si mancarea delicioasa (produse traditionale sanatoase preparate cu gust) ! Multumim pentru aceasta experienta!

alexandra neacsu

Bucurie în Bucovina
Average rating:  
 0 reviews