DRAGI VIZITATORI,

Noi, echipa „Bucurie în Bucovina”, suntem foarte încântați că ne-ați descoperit. La noi veți găsi servicii de cazare calitative, cazare cu mic dejun, în camere mari și luminoase. Știm că nu e ușor să vă decideți asupra unei pensiuni, dar cert este că la noi puteți găsi magie prin servicii de cazare complete, inclusiv excursii organizate la mănăstirile din Bucovina!

Ce-i drept, ne-am bucura tare să vă convingem să rămâneți la noi… De aceea, vă invităm cu drag să citiți mai jos alte informații despre pensiune și dacă la final tot nu v-am convins, prindeți curaj și trimiteți-ne un mesaj pentru a vă oferi mai multe detalii. Sau, ne puteți suna negreșit, ne-ar încânta să vă auzim glasul.

”Bucurie în Bucovina„ este un vis îndeplinit prin care urmărim să oferim celor care ne pășesc pragul, aceeași bucurie pe care o simțim de fiecare dată când ajungem la casele noastre: cazare cu servicii premium, mâncare tradițională, excursii organizate la mănăstiri

Construită cu amintiri din copilărie, deschisă in 2022, pensiunea dorește să ofere, alături de un sentiment intens de bucurie, o atmosferă plăcută, cu multă lumină, culoare, eleganță și mai ales…inspirație. 

În speranța de a aduce magie în viața voastră, am creat cu meticulozitate și empatie mai multe locșoare prin care dorim să oferim o atmosferă de recreere, animată de:

– camere generoase, decorate cu elemente armonioase, cu vedere spre Stațiunea Gura Humorului, păduri și Pârtia Șoimul;
– balcoane largi, potrivite pentru a admira piesajul Bucovinean;
– un colț cu mobilier colorat, ideal pentru citit și deconectare;

Legat de ședere: în general, când primim musafiri, greu se dau plecați de la noi. De aceea, avem un minim de cazare de 2 nopți, pentru a avea suficient timp să savurați bucuriile noastre. Cât despre noi, suntem aici pentru orice. Ba mai mult, avem pregătite itinerarii și idei de excursii pentru toate gusturile. Dacă ești explorator, avem sugestii pentru plaiurile bucovinene, iar de ești mai spiritual, putem organiza împreună o excursie la Mănăstirile din Bucovina , cu un ghid bun desigur. 

În încheiere, țelul nostru este acela ca voi, dragi oaspeți, să reușiți să vă deconectați, să vă redescoperiți și să vă revigorați. Vrem să ieșiți din vârtejul zilnic de griji și să vă găsiți armonia, din nou.

Așadar, dacă v-am convins, fiți siguri că vă vom arăta recunoștința noastră. Dar asta implică o surpriză pe care nu vrem să o stricăm, o vom păstra pentru prima noastră întâlnire. Sună emoționant, nu?

Vă așteptăm cu drag și multă … b u c u r i e,

Echipa Pensiunii – Bucurie în Bucovina****

Bucurie în Bucovina
Average rating:  
 0 reviews