De ce să vizitezi Bucovina pitorească?

Bucovina este considerată o zonă pitorească a României, deoarece surprinde turiștii cu un peisaj mixt, alcătuit din dealuri, subcarpați și munți masivi. Avantajul localizării pensiunii noastre este acela că Stațiunea Gura Humorului se află chiar la limita dintre dealurile înalte și munții masivi. Astfel, oaspeții pot descoperi priveliști impresionante cu linii de orizonturi variate, deosebite.

Datorită frumuseţii locurilor, purităţii aerului cu efect sedativ, apelor cristaline, precum şi a inestimabilului patrimoniu cultural şi religios existent, Regiunea Nord-Est numită și Ținut al Mănăstirilor, deţine un potenţial turistic foarte ridicat, care poate fi comparat cu alte zone turistice din ţară şi din străinătate.

Alături de pitorescul regiunii, binecunoscuta ospitalitate bucovineană, tradiţiile populare, precum și specificul gastronomiei bucovinene dau culoare locală pentru atragerea turiştilor.

Principalele tipuri de turism care pot fi practicate sunt: turismul cultural (muzeistic, etnografic, artistic), balneo-terapeutic, de agrement, de tranzit, pensiunile agroturistice și cel mai important Turismul Religios, cu salba de mănăstiri: Voroneț, Suceviţa, Moldoviţa, Putna, Humor, Arbore, Slatina, Dragomirna, Pătrăuți ș.m.a.

Nici turismul sportiv nu este exclus. Se practică: alpinism, parapanta, rafting, aventura parc, airsoft, orientare turistică, mountainbike, schi, vânătoare, pescuit, sporturi extreme: Aeroturismul – zboruri cu avionul deasupra mănăstirilor din Moldova de Nord, vă oferă o nouă viziune asupra mirificelor piesaje din Bucovina.

Te așteptăm cu drag și bucurie în Bucovina!

Bucurie în Bucovina
Average rating:  
 0 reviews